Branncast: Ny podkast for brannmiljøet

I dag ble Branncast lansert. Dette er en podkast for brannmiljøet og andre som er interessert i brannfaget. De er på lufta med ukentlige sendinger.

Publisert   Sist oppdatert

Podkast er populært. Nå har brannmiljøet også fått sin første Branncast. Podkasten produseres i Bergen, og redaktør er Eivind Holm Nøttveit som har bakgrunn fra vikariater i ulike brannvesen. Sonja Frankal er koordinator for Branncast. Podkasten er et privat initiativ fra de to, og det er de som er utgivere.

- Vi skal publisere en episode hver mandag, og jobber med å produsere en sesong nå. Vi vil gjerne samarbeide med fagfolk i brannmiljøet om temaer, så det er bare å ta kontakt med oss, sier han.

Branncastens første episode handler om hvordan man kan bli brannkonstabel. Irene Mo fra Bergen brannvesen er første gjest i studio som skal snakke om hva en brannkonstabel er, fortelle litt om brannvesenet, hvordan opptaksprosessen foregår og veien videre.

I neste uke skal Torkjell Helle fra Brannmenn mot kreft snakke om dette temaet.

Man kan abonnere på Branncast på Spotify. Etter hvert blir den også tilgjengelig på iTunes. I tillegg er Branncast både på Facebook og Instagram.