Nordic Fire & Safety Days 2021 går digitalt

Konferansen The Nordic Fire & Safety Days 2021 som arrangeres annethvert år av de nordiske universiteter og forskningsinstitusjoner vil i år foregå digitalt den 15. og 16. juni.

Publisert Sist oppdatert

The Nordic Fire & Safety Days har i mange år vært et viktig møtested for alle som er interessert i hva som skjer når det gjelder brannforskning i de ulike nordiske land. Det er mye som skjer innenfor brannmiljøet, og dette arrangementet er et bra sted å være for å holde seg oppdatert innenfor faget. Planen var at konferansen i år skulle skje i Lund. Nå blir den arrangert digitalt.

Temaene som står på dagsorden er både av teoretisk og mer praktisk art. Blant annet vil det bli snakk om branndynamikk, brannkjemi, brannvarsling, brannslokking, utredning og etterforskning, brannsikkerhet i byggeprosjekter, branner offshore, branner i transportsektoren, hvordan brannvesenet opererer, sikkerhetsstyring, helse- og miljøutfordringer, sikkerhet ved nye energibærere, boligbranner, evakuering, hvordan man kan kontrollere store menneskemengder og kunnskap om hva menneskelig adferd vil ha å si for brannsikkerheten.

For mer informasjon:

https://www.ri.se/en/nfsd?utm_campaign=NFSD+2021+-+Online-NFSD++-+Nordic+Fire+and+Safety+Days&utm_medium=email&utm_source=lime-newsletter