God påske!

Vi ønsker alle en god – om enn litt annerledes - påske! Det er spesielle tider for oss alle, slik det har vært i et helt år nå - rundt om i hele verden. Men mye er også annerledes; vi har fått mer kunnskap om Covid-19, vaksineringen er godt i gang og vi har lært mye om å tilpasse oss en ny hverdag og et nytt samfunn. Forhåpentligvis klarer de fleste av oss å komme oss igjennom dette uten å bli alvorlig syke, og vi får gå tilbake til en arbeidsdag som ligner mer på den vi hadde før pandemien brøt ut.

Publisert Sist oppdatert

I år som i fjor, blir ikke påskeferien helt som planlagt, eller forventet. Rundt påsketider i fjor, trodde de fleste at hverdagen skulle være så og si tilbake til normalen på denne tiden i dette året. 2021 skulle bli et nytt år med nye muligheter og hvor vi kunne klemme og sosialisere med hverandre, slik det var før Covid-19 slo ned over oss.

Slik har det ikke blitt. Men Brennaktuelt har erfart at engasjementet og arbeidet for et mer brannsikkert samfunn, ikke har latt seg stoppe av pandemien. Fortsett med det gode arbeidet!

Vi vil også takke for alle gode tilbakemeldinger og innspill til hva vi kan skrive om. Fortsett med det også videre fremover. Bruk redaksjonen@brennaktuelt.no eller monica@brennaktuelt.no for å sende inn tips. Ingenting er for smått eller for stort, og vi vil høre om alt som skjer.

Hver dag skal vi gjøre vårt beste for å lage engasjerende og opplysende saker som bidrar til at samfunnet vårt blir mer brannsikkert på alle felt.

Ta vare på hverandre, vask hendene, hold avstand, pass på stearinlysene og maten på komfyren - og ha en så god påske som dere klarer - situasjonen tatt i betraktning.

Powered by Labrador CMS