Ny redaktør i Brennaktuelt.no!

Dette er min siste arbeidsdag som redaktør for Brennaktuelt.no. Jeg skal begynne å jobbe med elsikkerhet i Nelfo - som også har valgt ut brannsikkerhet som satsingsområde for 2021. Fra mandag er det derfor Monica Røhr-Staff som tar over som ansvarlig redaktør for Brennaktuelt.no.

Publisert Sist oppdatert

Monica Røhr-Staff har god teoretisk og praktisk ballast til å forvalte Brennaktuelt.no videre på en flott måte. Hun er utdannet tekstforfatter og journalist fra henholdsvis Westerdals og BI, og har erfaring fra reklamebransjen, forlagsbransjen og som journalist og tekstforfatter i ulike media. Hun har tidligere blant annet jobbet som redaktør for fagbladet Brann & Sikkerhet, og som informasjonsrådgiver i Norsk brannvernforening. De siste årene har hun drevet et lite kommunikasjonsbyrå Detbetyr.no, som spesialiserte seg på bedrifter og bærekraft.

Det har vært både givende og faglig inspirerende å få være med på å starte opp og drifte Brennaktuelt.no. Vi har gått fra 0 til 100 på ganske kort tid, og har gode lesertall; Rundt 3400 er innom siden i løpet av en uke, og 1000 abonnerer på nyhetsbrevet vårt.

I likhet med de fleste andre medier ble 2020 tøft for oss. Men jeg har stor tro på at Brennaktuelt.no kommer seg fint igjennom pandemien. Det er mange som heier på oss. Leserundersøkelsen vi gjennomførte i fjor høst ga oss eventyrlige tilbakemeldinger: 96 % svarte at Brennaktuelt.no har en viktig funksjon å fylle i samfunnsdebatten. Det var kun 1 % som svarte at vi var uviktige…

Så Brennaktuelt.no fortsetter sitt viktige virke også fremover ved å sette søkelyset på hva som skal til for å få til en bedre brannsikkerhet. Har du noe på hjertet som bør «på trykk», så ta kontakt med [email protected]

Jeg vil takke dere alle for samarbeidet, og har satt stor pris på alle gode innspill og konstruktive tilbakemeldinger jeg har fått. Ønsker dere en god og brannsikker helg!