RVR-bilen som mange brannvesen har.
RVR-bilen som mange brannvesen har.

Interessert i restverdiredning? Jobben som RVR-sjef er ledig

Finans Norge Forsikringsdrift samarbeider med brannvesenet rundt omkring i landet for å redde mest mulig av materielle verdier etter branner, vannlekkasjer og andre hendelser. Nå er jobben som sjef for dette arbeidet ledig.

Publisert Sist oppdatert

Fagsjefen for RVR-tjenesten har ansvaret for å følge opp og drive restverdiordningen i tett samarbeid med brannvesen som har RVR-enheter, forsikringsselskaper, relevante myndigheter og aktuelle organisasjoner. RVR-avdelingen jobber også med å spre kunnskap og erfaring om restverdiredning etter branner og andre hendelser. Blant annet arrangeres samlinger og kurs som lederen av RVR-tjenesten skal organisere, og forelese på selv.

Finans Norge Forsikringsdrift er på jakt etter en person som er opptatt av brannsikkerhet, har kjennskap til aktuelle miljøer og som ønsker å utvikle RVR-ordningen. Så har du lyst på jobben, og har teknisk utdannelse på minst fagskolenivå, gjennomført befalskurs 2 og/eller 3 ved Norges Brannskole – relevant erfaring kan kompensere for dette, minimum fem års relevant arbeidserfaring og kjennskap til brannvesenet i Norge, er det bare å søke.

Link til annonsen:

Link til sosiale medier i bildet.
Link til sosiale medier i bildet.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=191932663