Personvernerklæring


Denne personvernerklæringen gjelder for Brennaktuelt.no og tilknyttede publikasjoner og tjenester.

Publiseringsløsningen Brennaktuelt.no bruker er levert av Publish Lab AS. Denne løsningen lagrer ingen informasjon om leserne/brukerne.

I annonsestyringsverktøyet vårt, levert av Adnuntius, er det åpning for å bruke cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere presentasjonen av annonser og måle adferd. Taushetserklæring er inngått med Adnuntius om informasjon som lagres hos dem.

Til å analysere brukermønsteret til dem som besøker Brennaktuelt.no, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics (GA). GA bruker cookies som registrerer IP-adresse og gir informasjon om hvordan besøkende beveger seg rundt på nettsiden. Det kan være statistikk om hvor mange som besøker Brennaktuelt.no, hvor lenge besøket varer, hvilke sider som leses og lignende. IP-adresser og generelle bevegelsesmønster blir aggregert av Google før vi får tilgang til informasjonen. Det vil si at vi ikke kan knytte informasjon om bruken av nettstedet til enkeltpersoner.

Brennaktuelt.no sender ut nyhetsbrev. For å motta nyhetsbrevet må man aktivt be om å motta dette. E-postadressen slettes når man sier opp abonnementet. Til å sende ut nyhetsbrevet bruker vi tjenesten MailMojo, levert av Eliksir AS. Taushetserklæring er inngått med Eliksir AS om informasjon som lagres hos dem.

Man kan dele informasjon fra vårt nettsted på sosiale medier via dele-knapper på artikkelnivå. Det kan være Facebook, Twitter eller LinkedIn. Dersom man velger å dele informasjon på denne måten, så vil nettleseren overføre data og personopplysninger om brukeren til det sosiale mediet. Det samme vil også gjelde dersom man besøker våre sider som innlogget i et sosialt nettverk. Opplysninger det sosiale mediet da kan få om brukeren kan være data og tidspunkt for besøket, url til adressen som besøkes, IP-adresse, valg av nettleser og operativsystem.

Brennaktuelt.no bruker også Facebooks løsning for artikkelkommentering. Også her vil det overføres informasjon til Facebook hvis man velger å kommentere på artikler. Brennaktuelt.no har ingen kontroll med eller ansvar for hvordan sosiale medier bruker personopplysninger de samler inn. Vi henviser derfor til de vilkårene og betingelsene som gjelder for det aktuelle sosiale mediet. Dersom man vil unngå at sosiale medier registrerer adferd, må man logge ut av det sosiale mediet.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen. Den til enhver tid gjeldende personvernerklæringen vil være tilgjengelig på Brennaktuelt.no.

Personvernombud for Brennaktuelt.no, er ansvarlig redaktør Synnøve Haram. Hun kan kontaktes på e-post [email protected]

Oslo, 01.11.2019.